Vepřová krkovice s gulášovou šťávou je měkká a šťavnatá, provoněná česnekem a majoránkou a hustá díky chlebové střídce
Jak skladovat čerstvý česnek, aby vydržel celou zimu: Zapomeňte na lednici i omývání, správný postup je jiný
1974andrea uvařila 26. 5. 2015 12:31 Rebarborovo-jablečná omáčka s brusinkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 26. 5. 2015 12:30 Rebarborovo-jablečná omáčka s brusinkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
maris uvařila 7. 6. 2011 18:01 Rebarborovo-jablečná omáčka s brusinkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
maris uvařila 7. 6. 2011 18:01 Rebarborovo-jablečná omáčka s brusinkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
18 foto Češi v zahraničí: V řecké taverně si dejte jehněčí, olivový olej kupujte jen ve skle a pozor na směsi tzatziki, radí Kateřina Panou