Co dělat s nedozrálými zelenými rajčaty? Zavařte je jako pikantní salát se zelím a cibulí, v zimě se po něm jen zapráší!
Početná rodina Marie Terezie musela jíst jen rakouská jídla, manžel František Lotrinský jezdil za pochoutkami do Francie
Jak na nejlepší a nejjednodušší zálivku na salát: Důležitý je správný výběr druhu octa i dobře nakrájená zelenina
Boubelinda uvařila 17. 7. 2009 06:19 Ředkvičková smaženice - jako z hub 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Novoroční přípitek bez alkoholu: Silvestrovskou oslavu nemusí ovládnout šampaňské. Na výběr je mnoho alternativ
Tafelspitz aneb jídlo pro císařpána: Slavná rakouská specialita z vařeného hovězího skvěle chutná s českou vejmrdou
12 foto Moderátor Aleš Háma preferuje českou kuchyni: Dokážu si pochutnat i na vlašáku z papíru s rohlíkem, říká