Vyzkoušejte mokré řízky: Šťavnaté maso voní česnekem a paprikou a doplňuje ho silná šťáva. Příprava je přitom snadná
Francouzské brambory: Pár běžně dostupných surovin, které doma často zbývají, snadno proměníte v lahodný oběd
Řízky smažené v dvojobalu: Vynechat jednu surovinu ze tří se někdy vyplatí a řízky jsou mnohem křupavější
Miquel uvařil 15. 7. 2019 12:11 Roládový dort bez mouky, s jahodami (přirozeně bez lepku) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Miquel uvařil 15. 7. 2019 12:11 Roládový dort bez mouky, s jahodami (přirozeně bez lepku) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
srettka uvařila 9. 5. 2015 17:39 Roládový dort bez mouky, s jahodami (přirozeně bez lepku) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
srettka uvařila 9. 5. 2015 17:39 Roládový dort bez mouky, s jahodami (přirozeně bez lepku) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
„Májový deštíček, dej nám ho Pánbíček, aby se vydařil na poli chlebíček“ aneb Květnové pranostiky našich předků
Jak připravit nejlepší strouhanku na řízek: Když nemáte čas, pomůže trik s troubou, pak bude strouhanka dokonalá