Buchty po ránu: Pusinky s rybízem a růží podle Josefa Maršálka. Nadýchaný sladký recept oživí svatbu i jakoukoliv jinou oslavu
Úplněk ve Štíru: Ten správný čas na očistu těla a duše, na změnu v jídelníčku a celkový restart životního stylu
Vyzkoušeli jsme fígl na otvírání zavařovaček: Spojené ruce úplně nepřesvědčily, ale další triky fungují
Miquel uvařil 15. 7. 2019 12:11 Roládový dort bez mouky, s jahodami (přirozeně bez lepku) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Miquel uvařil 15. 7. 2019 12:11 Roládový dort bez mouky, s jahodami (přirozeně bez lepku) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
srettka uvařila 9. 5. 2015 17:39 Roládový dort bez mouky, s jahodami (přirozeně bez lepku) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
srettka uvařila 9. 5. 2015 17:39 Roládový dort bez mouky, s jahodami (přirozeně bez lepku) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Čočková polévka s klobásou a bramborami: Klobáska ji skvěle ochutí, brambory zahustí, hlavně nás ale zasytí i báječně zahřeje
Pasta a basta! Jak uvařit těstoviny jako Ital? Fíglem je dát je do vody ve správný okamžik a pak ihned zamíchat. Co ještě nepodcenit?
Jak připravit dokonalou žemlovku, aby byla uvnitř vláčná a zvenku křupavá: Chuti prospěje tvaroh, vanilka i trochu másla