Znáte utopený řízek? Netradiční způsob přípravy dává masu šťavnatost i perfektní měkkost. Přípravu zvládne každý
Zbyl vám chleba? Připravte z něj chlebovou polévku podle receptu od babičky. Je chutná, sytá a levná a voní po bylinkách
KVÍZ: Jak dobře umíte připravit rohlíčky sv. Martina? Zjistěte, jestli znáte všechny kroky, aby byly vláčné, voňavé a sladké
Ivace64 uvařila 26. 1. 2018 19:44 Rybí kostky pečené v marinádě s bylinkami, olejem a hořčicí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 26. 1. 2018 19:30 Rybí kostky pečené v marinádě s bylinkami, olejem a hořčicí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 26. 1. 2018 19:30 Rybí kostky pečené v marinádě s bylinkami, olejem a hořčicí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
15 foto Vyzkoušeli jsme, jak se vaří v restauraci Jana Punčocháře: U Matěje potěší poctivá česká kuchyně, za oběd dáte kolem 500 korun
Dělnické rodiny před sto lety: Za mzdu 180 korun měsíčně se moc nepořídilo, kilogram masa stál 16 korun, sádla 18 Kč a pivo 3 Kč