Nejlepší jíška do guláše, aby byl hustý tak akorát, voní po oříškách a obě základní suroviny máte doma
Znáte utopený řízek? Netradiční způsob přípravy dává masu šťavnatost i perfektní měkkost. Přípravu zvládne každý
Cikánský řízek překvapí nevšední a jednoduchou přípravou. Chutná báječně, voní po paprice a krásně křupe
Marie Svarcova uvařila 10. 7. 2024 05:27 Rychlé jogurtové nekynuté koblížky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 10. 7. 2024 05:27 Rychlé jogurtové nekynuté koblížky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Celerové karbanátky se šunkou a uzeným sýrem: Skvěle chutnají s bramborovou kaší, ale i studené ke svačince
Psí vejkrop aneb Variace na česnečku z „knedlíkové vody“: Krkonošská specialita voní bylinkami a vyjde na pár korun