Jak dlouho péct vánočku: Záleží nejen na její velikosti, ale i vykynutí. S těmito fígly se vám zaručeně povede
Jan Punčochář prozradil, jak na dokonalý vepřový řízek: Po obalení musí maso hned na pánev s dobře rozpáleným tukem
Kapří kost i zrnko čočky. Udusit se můžete rychle. První pomoc je přitom snadná, když víte, jak ji provést
petram uvařila 13. 7. 2015 18:21 Sabudana khichdi (indické postní jídlo z tapiokových perliček) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
petram uvařila 13. 7. 2015 18:21 Sabudana khichdi (indické postní jídlo z tapiokových perliček) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
5 foto Holka u plotny peče: Sýrové tyčinky podle receptu od Kristiána jsou krásně křupavé a na přípravu snadné
Čertova omáčka s rýží: Pikantnímu jídlu dodají ostrý říz feferonky a kvalitní uzenina je zárukou dokonale vyvážené chuti