Banánový chlebíček podle Josefa Maršálka chutná sladce i bez cukru: Díky datlím je vláčný, díky skořici krásně voňavý
Samosběry jahod začnou brzy. Odborník přiblížil, jaká bude úroda i kolik zaplatíte za kilo sladkých plodů
Připravili jsme luxusní palačinky podle Zdeňka Pohlreicha: Díky jedné ingredienci jsou neodolatelně chutné a voňavé
magdalenka uvařil 1. 3. 2012 18:44 Salát z červené řepy s Nivou a sezamem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
magdalenka uvařil 1. 3. 2012 18:43 Salát z červené řepy s Nivou a sezamem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Karbanátky z brambor a balkánského sýru: Výborný teplý i studený oběd. Jídlo se hodí i jako pohoštění