Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Začátek roku je vždy nejlepší čas pro změny všeho druhu. Už víte, že jste to, co jíte. Strava totiž ovlivňuje nejen vnější vzhled, ale také psychiku. Vzpomeňte si na nedávné vánoční svátky a oslavy Nového roku. Byl to krásný čas hojnosti, dopřávání si všech dobrot, na které jste měli chuť. To je v pořádku. Jsou to také svátky časově omezené… Ale zamyslete se, jak jste se cítili…nechtělo se vám nic dělat, tělo bylo ztěžklé a ztuhlé, žaludek přeplněný. Proto je vhodné naskočit do normálního, střídmého režimu. Uvidíte, že se budete cítit opět fit. Abyste věděli jak na to, nabízíme několik tipů na výborné a lehké svačinky, které lehce zvládnete připravit, a jejichž chutí budete jistě ohromené. Předsevzetí číslo jedna je tedy splněno :-) Je čas být FIT.

Začátek roku je vždy nejlepší čas pro změny všeho druhu. Už víte, že jste to, co jíte. Strava totiž ovlivňuje nejen vnější vzhled, ale také psychiku. Vzpomeňte si na nedávné vánoční svátky a oslavy Nového roku. Byl to krásný čas hojnosti, dopřávání si všech dobrot, na které jste měli chuť. To je v pořádku. Jsou to také svátky časově omezené… Ale zamyslete se, jak jste se cítili…nechtělo se vám nic dělat, tělo bylo ztěžklé a ztuhlé, žaludek přeplněný. Proto je vhodné naskočit do normálního, střídmého režimu. Uvidíte, že se budete cítit opět fit. Abyste věděli jak na to, nabízíme několik tipů na výborné a lehké svačinky, které lehce zvládnete připravit, a jejichž chutí budete jistě ohromené. Předsevzetí číslo jedna je tedy splněno :-) Je čas být FIT.

Nepropásněte soutěž o zajímavé ceny na www.penam.cz!

Překvapení z mrkve a sýra

Budeme potřebovat:

Pochoutkový celozrnný chléb z řady Fit den, značky Penam
30 g eidamu
100 g mrkve
vařené vejce
50 g bílého jogurtu
citronová šťáva
sůl, pepř
petrželka

Postup:
Sýr a mrkev nastrouháme najemno. Vařené vejce nakrájíme na malé kousky. Vše smícháme a zakápneme citronem, osolíme, opepříme. Nakonec přidáme jogurt a lehce promícháme. Hotovou směs namažeme na chléb. Můžeme ozdobit čerstvou petrželkou.

Zdravá řepová bomba

Budeme potřebovat:

Kornový chléb z řady Fit den, značky Penam
100 g červené řepy
100 g celeru
1 cibule
200 g lučiny
sůl, pepř

Postup:
Čerstvou červenou řepu a v horké vodě spařený celer nastrouháme najemno, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a smícháme s lučinou. Osolíme, opepříme. Pomazánku mažeme na plátky Kornového chleba.

Brokolicová pochoutka

Budeme potřebovat:

Šestizrnný chléb z řady Fit den, značky Penam
8 růžiček brokolice
100 g bílého jogurtu
80 g přírodního sýru
2 stroužky česneku
bylinková sůl

Postup:
Brokolici uvaříme v páře, necháme vychladnout a najemno nakrájíme. Smícháme s prolisovaným česnekem, bílým jogurtem a nastrouhaným přírodním sýrem. Dochutíme dle potřeby bylinkovou solí. Připravenou pomazánku naneseme na plátky Šestizrnného chleba.

PR článek

Komentáře

Přidat komentář

Mohlo by vás zajímat

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více