Jak vmíchat zakysanou smetanu do omáčky nebo polévky? Tento snadný fígl zajistí, že se vám už nikdy nesrazí
Úplné zatmění Měsíce nakopne Blížence k výměně alkoholu za bylinkový čaj, Střelec zahájí přerušovaný půst
Vydali jsme se otestovat restauraci U Jelena z Pohlreichova Ano, šéfe! Kupované knedlíky opět nenadchly
danielle72 uvařila 6. 6. 2013 08:05 Skořicový pivní závin s hlávkovým zelím 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
danielle72 uvařila 6. 6. 2013 08:02 Skořicový pivní závin s hlávkovým zelím 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
danielle72 uvařila 6. 6. 2013 08:02 Skořicový pivní závin s hlávkovým zelím 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
danielle72 uvařila 6. 6. 2013 08:02 Skořicový pivní závin s hlávkovým zelím 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Hlávková, růžičková, kadeřavá: Kterou kapustu můžete jíst i zasyrova a která se hodí do bramborové kaše?
Máslové brambory s pečeným česnekem: Chuťově výraznější příloha se báječně hodí k minutkám, ale i jako samostatné jídlo
Jak vybrat i upéct svatomartinskou husu? „Může být i mražená, pohlídat si ale musíte jednu věc,“ říká restauratér Filip Töpfer