Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
medanek uvařila 5. 12. 2016 12:09 Smažené květákové kouličky s uzeným a sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
medanek uvařila 5. 12. 2016 12:09 Smažené květákové kouličky s uzeným a sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
medanek uvařila 5. 12. 2016 12:09 Smažené květákové kouličky s uzeným a sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Slavné omáčky: Sametovou velouté vařil osobní kuchař už Napoleonovi. Příprava je snadná, výsledek božský!
Císařský trhanec je obyčejný moučník, který milovala i císařovna Sissi. Podle receptu od Sandtnerky jej zvládnete raz dva