Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Carpaccio z červené řepy

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

2. 12. 2010 17:37

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie7 550 kJ / 1 805 kcal
Bílkoviny32,07 g
Tuky132,53 g
Vláknina0,09 g
Cholesterol 75 mg
Sodík 941 mg
Sůl2,10 g
Sacharidy120,83 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

tejaja tejaja (moderátorka)

29. 10. 2013 07:55

Pavlína : Robila som aj zo surovej, aj z varenej. To, čo je na obrázku, je z varenej. Viac nám chutilo z varenej, ale varila som len krátko, asi 15 min, žiadne dlhé varenie.;-)

Pavlína

29. 10. 2013 07:28

Musí se ta řepa napřed uvařit?

JanaDorazinova JanaDorazinova

22. 2. 2012 22:06

Hmm, bezvadné!!:yes:

janatka janatka

20. 1. 2012 09:47

Eliza:já jsem se právě už tento odkaz koukla,vyzkouším a děkuji za ochotu:-K

Eliza Eliza

20. 1. 2012 09:37

Holky, zkuste to takhle -
http://recepty.blesk.cz/clanek/recepty-celebrity-v...
Doporučuji...:-p A klidně bez zázvoru...

janatka janatka

20. 1. 2012 09:33

Eliza:tak děkuji,že jsi mi to trošku přiblížila a vyzkouším.

1974andrea 1974andrea

20. 1. 2012 09:18

Eliza:No mně tam těch chutí taky připadalo moc;-)

Eliza Eliza

20. 1. 2012 09:14

Andrejko, odpovím ti tady...;-):-K Já jsem udělala marinádu pouze z medu, balzamikové redukce, pomerančové šťávy, olivového oleje a soli. Abych pravdu řekla, ani jsem si toho tymiánu nevšimla a zázvor jsem také nedala, i když mi nevadí. Nerada bych přetloukla báječnou chuť řepy...:-p
Dělala jsem to volně podle Pohlreicha a sem jen přidala fotku.

1974andrea 1974andrea

19. 1. 2012 09:33

janatka:No ten tomu dodá takový asijský říz;-), ale když vám nechutná, tak proč se přemáhat, ne?:-)) Já osobně bych ho tam dala, ale vynechala bych ten tymián, ten mi tam k těm chutím nějak nesedí. Ale Tejaja vám jistě během dne ještě poradí;-)

janatka janatka

19. 1. 2012 09:24

1974andrea:děkuji a určitě vyzkouším a co ten zázvor:-/ můžete mi v tom pomoc???;-)

1974andrea 1974andrea

19. 1. 2012 09:21

janatka:Určitě balsamico použít můžeš, chuť bude ještě lepší;-)

janatka janatka

19. 1. 2012 09:08

Co mohu použít místo vinného octa???Mám jen balzamikový.Šlo by to také a ten zázvor tam musí být u nás ho moc nemusíme.

Eliza Eliza

18. 1. 2012 22:14

Děkuji za parádní recept...v podobné formě jsem ho znala od Pohlreicha, takže jsem ráda, že jsem ho mohla vyzkoušet. Posílám velký bod, protože jsme si všichni pochutnali.:-p

tejaja tejaja (moderátorka)

15. 1. 2011 13:14

Honzo, posyp si to čerstvým kravským alebo ovčím syrom, bude to tiež výborné ;-) Nie každý má rád kozí syr. ;-)

Honza

15. 1. 2011 13:07

Jako všechno sním, ale ten kozí sýr to je pro mě moc. Je to brutálně aromatické a já tam pořád tu kozu cítím.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: karpačo s červené řepy červená řepa recepty carpacio podle polreicha recepty z červené řepy karpáčo karpaco z cervene repy karpačo s červené řepy pohlreich carpacio z červené řepy karpaco recepty z cervene repy červená řepa karpaco karpaco z repy červená řepa recepty carpacio carpaco červené řepy karpáčo carpacio červená řepa karpáčo z červené řepy recept carpaccio pečená červená řepa podle polreicha karpáčo z červené řepy recepty karpačo z pečené červené řepy červená řepa karpáčo,

Suroviny: řepa červená, olej olivový, med, cukr moučkový, ocet vinný bílý, džus pomerančový, omáčka sojová, zázvor čerstvý, sýr kozí, semínka piniová, tymián, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Carpaccio z červené řepy

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/921P