Tiramisu: Recept na pravou italskou dobrotu není složitý. Vsaďte na kvalitní suroviny a nechte dezert odležet přes noc
Jahody vydrží v mrazáku až rok, v nejlepší kondici ale maximálně osm měsíců. Správné zamrazení má svá pravidla
Viola Těšínská: Manželka Václava III. byla skromná, z domova byla zvyklá na zelí, čočku a kaši z prosa, maso jen výjimečně
Marie Svarcova uvařila 8. 4. 2024 06:54 Smetanová omáčka s brokolicí a rivalem s masem i bez 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 8. 4. 2024 06:54 Smetanová omáčka s brokolicí a rivalem s masem i bez 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 8. 4. 2024 06:54 Smetanová omáčka s brokolicí a rivalem s masem i bez 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 8. 4. 2024 06:54 Smetanová omáčka s brokolicí a rivalem s masem i bez 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Masopustní tvarohové koblihy krok za krokem: Důležité je pohlídat hustotu těsta a správnou teplotu oleje na smažení
Kuře na zelí a černém pivu: Šťavnaté masíčko má vypečenou kůrčičku a pikantní chuť piva, zelí je potřeba nejdřív upravit