Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
Eliza uvařila 13. 8. 2013 16:01 Smetanovo špenátová omáčka s kuřecím masem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 13. 8. 2013 16:01 Smetanovo špenátová omáčka s kuřecím masem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
ryshla uvařila 20. 9. 2010 18:18 Smetanovo špenátová omáčka s kuřecím masem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
ryshla uvařila 20. 9. 2010 18:18 Smetanovo špenátová omáčka s kuřecím masem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
7 foto Třená mramorová bábovka podle Josefa Maršálka: Vláčný korpus a kombinace čokolády a kokosu dohromady chutnají božsky!
Vepřová pečeně z trouby voní po hořčici: Chuť a šťavnatost jí dodá slanina i kyselá okurka, vysušení masa zabrání jeden fígl