Slovenská fučka: Bramborová kaše podle starého receptu je levná a nejlépe chutná s osmaženou cibulkou
Nejlepší utopenci: Zásadní „ingrediencí“ je trpělivost. Už prababičky sázely na pořádné ochucení, proležení a propojení chutí
perigrosa uvařila 29. 5. 2012 07:58 Snídaňová / Raňajková cuketa (cukina) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
perigrosa uvařila 29. 5. 2012 07:58 Snídaňová / Raňajková cuketa (cukina) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Holka u plotny radí: Hummus s medvědím česnekem je skvělá jarní vzpruha, která se hodí nejen na svačinku
Letní koláč z okurkového těsta s citronem nadchne překvapivou vláčností a svěžestí i jemnou citrusovou vůní šlehačkové pěny