Knedlíkový mistr radí, jak na nadýchané kynuté borůvkové knedlíky: S jihočeskou merendou chutnají fantasticky
Kdy a jak sklízet cibuli: Jednoduchý postup, díky kterému vydrží i několik měsíců pevná, šťavnatá a chutná
Co s černým rybízem? Upečte koláčky, zpracujte ho do zavařeniny, do sirupu nebo do omáčky na grilované maso
tejaja uvařila 5. 9. 2012 18:24 Špagety se zelenými fazolkami, slaninou a rajčaty 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 5. 9. 2012 18:23 Špagety se zelenými fazolkami, slaninou a rajčaty 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 5. 9. 2012 18:23 Špagety se zelenými fazolkami, slaninou a rajčaty 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Velikonoce v Německu: Na Zelený čtvrtek nesmí chybět zelená omáčka podobná špenátu. Víme, jak ji připravit!
Vatikánský chléb štěstí voní skořicí a mandlemi. Podle tradice byste jej ale vždy měli poslat dál, jen tak přináší štěstí