Jak dokonale osmažit topinky podle Ostravskeho Gastrošefa: Jednou surovinou nesmíte šetřit, jinak vás výsledek zklame
Využijte energii novoluní k novým začátkům. Střelci skončí s čokoládou, Lvi s pivem a Štíři s večerním přejídáním
mika59 uvařila 29. 10. 2016 14:50 Špekáčky na kyselém zelí a pivu (bez kečupu) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 29. 10. 2016 14:50 Špekáčky na kyselém zelí a pivu (bez kečupu) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Polévka z bršlice je díky své zelené barvě dokonalým jarním pokrmem. Dodá spoustu energie a skvěle chutná po mrkvi a celeru
Velikonoce Rakousku: V kostele se světí šunka, na stole nechybí sladký anýzový bochánek. Takhle se dělá!