Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
varilamyskakasicku uvařila 18. 6. 2013 17:10 Špízy s česnekovou marinádou a rozmarýnem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 18. 6. 2013 17:10 Špízy s česnekovou marinádou a rozmarýnem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 18. 6. 2013 17:10 Špízy s česnekovou marinádou a rozmarýnem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
8 foto Skvělý koláč s blumami od Tondy z Peče celá země: Křehké těsto s makovou náplní, blumami a rumem chutná fantasticky
V akci: Vinná klobása může směle nahradit kapra či řízek. Stačí si jen vybrat z jednoduchých a rychlých receptů