Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
varilamyskakasicku uvařila 18. 6. 2013 17:10 Špízy s česnekovou marinádou a rozmarýnem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 18. 6. 2013 17:10 Špízy s česnekovou marinádou a rozmarýnem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 18. 6. 2013 17:10 Špízy s česnekovou marinádou a rozmarýnem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Fotograf Jan Saudek Vánoce rád nemá, nejraději by si dal na Štědrý den znojemskou, prozradila jeho žena Pavlína