Cesta za pastou: Reportáž z výrobny pálivé tuniské harissy, v níž ucítíte česnek i koření a jedna lžička vám nebude stačit
Punčové řezy: Oblíbený retro zákusek vyžaduje delší přípravu, ale podle postupu krok za krokem bude jako z cukrárny
rebeka uvařila 25. 11. 2012 11:57 Špízy z vepřových palců v rozmarýnové marinádě a s brusinkovým dipem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
rebeka uvařila 25. 11. 2012 11:56 Špízy z vepřových palců v rozmarýnové marinádě a s brusinkovým dipem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
rebeka uvařila 25. 11. 2012 11:56 Špízy z vepřových palců v rozmarýnové marinádě a s brusinkovým dipem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
rebeka uvařila 25. 11. 2012 11:56 Špízy z vepřových palců v rozmarýnové marinádě a s brusinkovým dipem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Smažené nudle se zeleninou a tonkatsu omáčkou: Asijské jídlo s omáčkou sladko-pikantní chuti a ovocným nádechem
Cuketová omeleta: Šťavnatost zajistí cuketa a k lahodné krémovosti pomůže přeložení omelety, ne její otáčení