Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Zdeněk Pohlreich opět vyráží do boje proti blafům: V nové řadě Ano, šéfe! se můžeme těšit na nové hlášky i nečekaná překvapení
rebeka uvařila 25. 11. 2012 11:57 Špízy z vepřových palců v rozmarýnové marinádě a s brusinkovým dipem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
rebeka uvařila 25. 11. 2012 11:56 Špízy z vepřových palců v rozmarýnové marinádě a s brusinkovým dipem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
rebeka uvařila 25. 11. 2012 11:56 Špízy z vepřových palců v rozmarýnové marinádě a s brusinkovým dipem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
rebeka uvařila 25. 11. 2012 11:56 Špízy z vepřových palců v rozmarýnové marinádě a s brusinkovým dipem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak na nejlepší hrušková povidla? Cukr není nutný. Potřebujete jen velmi zralé hrušky a povidla musí pořádně zhoustnout
13 foto Famózní tvarůžková směs na topinky od Ostravskeho Gastrošefa: Pikantní a výrazně vonící pokrm připravíte za chvilku