Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
Paprika uvařila 23. 7. 2009 16:52 Steak s houbami 0 0 Zobrazit detail pečený na steakové pánvi Okomentovat
Stracciatella alla romana: Římská „rozškubaná“ polévka voní parmazánem a citronem a je hotová během chvilinky
Jak si připravit slaný bramborový závin: Využijte listové nebo bramborové těsto a naplňte ho zásobami z lednice
6 foto Čokoládový dort podle cukráře Josefa Maršálka: Moučník jen ze tří surovin zvládnete do 30 minut! Příprava je snadná, chuť božská