Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
1974andrea uvařila 23. 9. 2013 11:05 Steak s kávovou omáčkou ( Red - eye barbecue) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 23. 9. 2013 11:05 Steak s kávovou omáčkou ( Red - eye barbecue) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 23. 9. 2013 11:05 Steak s kávovou omáčkou ( Red - eye barbecue) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Skromná kuchyně: Na nudle se smaženým zelím stačí jen 3 suroviny a s přípravou si lehce poradí i začátečník