Upečeno na dědině: Josef Maršálek otevřel svoji cukrárnu. Točí tam zmrzlinu a prodává domácí koláče a koblihy
Chřestový krém podle šéfkuchaře Hynka Vávry: Delikatesa s jemnou chutí je z bílého chřestu a úžasně voní muškátovým oříškem
Jak a kdy správně zalévat zeleninu? Paradoxně je to nejlepší před deštěm nebo po něm, vyplatí se i zalévání na etapy
Bibinka uvařila 25. 11. 2011 12:17 Šťovíková polévka s podmáslím 0 0 Zobrazit detail Šťovíková polévka Okomentovat
Bibinka uvařila 25. 11. 2011 12:16 Šťovíková polévka s podmáslím 0 0 Zobrazit detail Šťovíková polévka Okomentovat
Sladké třešně zrají: Jejich praskání způsobuje deštivé počasí, na červy a další hmyz platí postřik, na ptáky zakrytí stromu