Bramborové šulánky s mákem: Na vydatné sladké jídlo bohatě sypané mákem a přelité rozpuštěným máslem stačí jen tři suroviny
Kam na samosběr borůvek: Na Moravě si kilogram natrháte již za 135 Kč, u Budějovic dáte za kilo 200 Kč
Základní pravidla pro zálivku okurek: Kdy začít zalévat intenzivně, jak vodu správně dávkovat a jak poznat, že rostlina trpí
Anna Kocikova uvařila 17. 9. 2011 19:43 Šup-šup ovocný moučník z ochuceného jogurtu 0 0 Zobrazit detail část použitých surovin Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 17. 9. 2011 19:43 Šup-šup ovocný moučník z ochuceného jogurtu 0 0 Zobrazit detail detail moučníku Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 17. 9. 2011 19:43 Šup-šup ovocný moučník z ochuceného jogurtu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Středověcí Vikingové si dusili hovězí na víně, vařili pivo z řebříčku a pomocí cibulové polévky „diagnostikovali“ zranění