Vynikající vepřová pečeně po valašsku: Měkká kotleta a šťavnaté žampiony chutnají božsky a příprava je snadná
Jednoduchá pomazánka z Moravanky: Pikantní chuť doplňuje salám a sýr, ideální kombinace na lehkou svačinku nebo večeři
Maja Motti uvařila 26. 3. 2016 11:12 Švestkový závin s mandlemi (i DIA) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Maja Motti uvařila 26. 3. 2016 11:12 Švestkový závin s mandlemi (i DIA) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Maja Motti uvařila 26. 3. 2016 11:12 Švestkový závin s mandlemi (i DIA) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Maja Motti uvařila 26. 3. 2016 11:12 Švestkový závin s mandlemi (i DIA) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Maja Motti uvařila 26. 3. 2016 11:11 Švestkový závin s mandlemi (i DIA) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Divoké římské Saturnálie aneb Jak se hodovalo během starověkých „Vánoc“: Pečivo ve tvaru genitálií, obětní prase a víno hrály prim
Jídelní rozmary slavných: Zita Kabátová „vyrostla“ na hustých polévkách, maso měla občas a milovala zadělávané drůbky
Cibulačka francouzská, nebo česká? Liší se osmažení cibule, Francouzi přidávají koňak, v české je jíška a chuť oběma dají bylinky