Svůj podnik otevřel v Praze před dvěma měsíci a už je v Michelin Guide. Restaurace Parzival slaví úspěch
Michelinské hvězdy rozdány! Obhájila restaurace Field Radka Kašpárka, nejlepší podnik v Česku je ale mimo hlavní město
Filip Jurecka uvařil 18. 3. 2017 17:29 Sýrová omáčka se špenátem a šunkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Filip Jurecka uvařil 18. 3. 2017 17:29 Sýrová omáčka se špenátem a šunkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Filip Jurecka uvařil 18. 3. 2017 17:29 Sýrová omáčka se špenátem a šunkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Byliny v kuchyni: V únoru můžeme zasít šalvěj, mátu, majoránku i tymián. Stačí nám i balkon nebo obyčejný okenní parapet