Reportáž: V Brně se stojí fronty na řízek a hranolky, zákazníci vzali nový podnik útokem a objednávají ve velkém
Pampeliškový sirup má zlatavou barvu, voní jarem a hodí se nejen na přípravu limonády, stačí na něj jen tři ingredience
Připravte si doma osvěžující koktejly jako profesionál: Důležité jsou suroviny a alkohol, který použijete
medanek uvařila 16. 4. 2018 17:49 Těstoviny conchiglioni plněné brokolico-hrachovým pyré a špikované kuřecí prso 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
medanek uvařila 16. 4. 2018 17:49 Těstoviny conchiglioni plněné brokolico-hrachovým pyré a špikované kuřecí prso 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
medanek uvařila 16. 4. 2018 17:42 Těstoviny conchiglioni plněné brokolico-hrachovým pyré a špikované kuřecí prso 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Opilý Izidor: Slavnostní dezert skvěle chutná i místo cukroví. Nejlepší je přelitý čokoládou a vychlazený, opije vás už jen svou vůní
Vánoční hodování v době renesance: Šlechta měla na stole 39 jídel, mimo jiné pečené skřivánky a „dítě s pudinkem v břiše“