Ze studia korejštiny zběhla k pečení a teď vede cukrárnu 5* pražského hotelu. Andrea Kubiňanová jde vlastní cestou
Jak na rychlý pudinkový krém na buchtičky: Voní rumem a vanilkou a připravit jej zvládne i začátečník
Drahos z kamene uvařil 16. 7. 2015 11:02 Těstoviny, rajčatová passata, kozí sýr a olivy 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Drahos z kamene uvařil 16. 7. 2015 11:02 Těstoviny, rajčatová passata, kozí sýr a olivy 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Holka u plotny radí: Retro kokosové řezy podle babičky Helenky jsou šťavnaté díky piškotovo-ovocné náplni a krásně voní
16 foto Kam za jídlem na Colours of Ostrava: Hitem je polská pizza za 280 korun, zklamáním za 98 Kč rohlík s kuřetem na paprice