Hned měkké kokosky: Voní tvarohem a vanilkou a podle tohoto receptu si je zamilujete na první kousnutí
Jak připravit dokonalý vývar podle Petra Hajného: Část zeleniny upečte, kosti nechte dlouho vařit, radí šéfkuchař
R-o-m-i-k uvařil 10. 7. 2012 11:23 Těstoviny s tuňákem, rajčaty, fazolemi a kukuřicí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
R-o-m-i-k uvařil 10. 7. 2012 11:23 Těstoviny s tuňákem, rajčaty, fazolemi a kukuřicí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
R-o-m-i-k uvařil 10. 7. 2012 11:22 Těstoviny s tuňákem, rajčaty, fazolemi a kukuřicí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
R-o-m-i-k uvařil 10. 7. 2012 11:22 Těstoviny s tuňákem, rajčaty, fazolemi a kukuřicí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat