Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
Eliza uvařila 4. 4. 2010 15:43 Těstoviny se smetanou, nivou a česnekem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 4. 4. 2010 15:42 Těstoviny se smetanou, nivou a česnekem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
7 foto Ben Cristovao v zástěře: Bezmasý hot dog z tofu připraví i začátečník za pár chvilek, s křupavou cibulkou chutná božsky
Jak vyčistit připálený hrnec i bez chemie: Pomůže obyčejná sůl, jedlá soda, dřevěný popel i coca-cola