Lahodné pařížské kostky: Zákusek jako z cukrárny připravíte snadno a rychle, pařížskou šlehačku uvařte den předem
Květákový mozeček podle Jaroslava Sapíka: Květák uvařte v oslazené vodě a vejce vmíchávejte postupně, radí šéfkuchař
Nejjednodušší jablečný dezert upečete raz dva z pár běžných surovin: Sypaný koláč je vláčný, voňavý a krásně křupe
hazel uvařila 18. 6. 2020 15:56 Těstoviny se sýrem Halloumi a s červenou cibulí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
16 foto Dominika Gottová prozradila, na čem si pochutnával její otec: Tohle pálivé thajské kuře podle tajného receptu miloval
10 foto Halloweenské MasterChef Česko: Jak na jednoduché chlupaté prsty z listového těsta, pařáty čarodějnice a další děsivé pohoštění