Svatomartinská kachna à la husa: Jak ji předem nasolit, jak podlévat a péct, aby byla uvnitř šťavnatá a zvenku křupavá
Denně vstává ve čtyři a napekla už tisíce bochníků i větrníků. Sestra Josefa Maršálka si na Moravě plní svůj sen
Výborný fazolový stroganoff zasytí a zahřeje: Minutkový guláš vyniká jemnou omáčkou a snadnou přípravou za pár korun
digiart uvařil 29. 1. 2019 19:48 Thajské kuřecí nudličky s hlívou ústřičnou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
digiart uvařil 29. 1. 2019 19:48 Thajské kuřecí nudličky s hlívou ústřičnou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
digiart uvařil 29. 1. 2019 19:48 Thajské kuřecí nudličky s hlívou ústřičnou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Upekli jsme preclíky podle receptu z MasterChef Česko: Voní pivem a chutnají jako sádlové houstičky od babičky
Poctivý voňavý vývar s drožďovými knedlíčky: Voní česnekem a bylinkami a hodí se klidně i na slavnostní tabuli