Svatomartinská kachna à la husa: Jak ji předem nasolit, jak podlévat a péct, aby byla uvnitř šťavnatá a zvenku křupavá
digiart uvařil 29. 1. 2019 19:48 Thajské kuřecí nudličky s hlívou ústřičnou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
digiart uvařil 29. 1. 2019 19:48 Thajské kuřecí nudličky s hlívou ústřičnou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
digiart uvařil 29. 1. 2019 19:48 Thajské kuřecí nudličky s hlívou ústřičnou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Perfektní špenát z kopřiv připravíte z mladých výhonků spařené rostlinky. Výborný bude ochucený česnekem
Italská focaccia: Křupavé, ale přitom dokonale vláčné pečivo potřebuje kvalitní olivový olej a několikrát překládat těsto