Úžasná roštěná po znojemsku podle Jana Punčocháře: Šťavnaté maso skvěle doplňuje nakyslá omáčka s chutí okurek
Nepečené tiramisu kuličky podle Anety Vignerové: Cukroví s luxusní chutí italské klasiky krásně voní kakaem a kávou
mika59 uvařila 7. 6. 2022 14:08 Tortilla s trhaným masem (aneb když zbude pečínka) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 7. 6. 2022 14:08 Tortilla s trhaným masem (aneb když zbude pečínka) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Dokonalý guláš jako na zabijačce připravíte i doma. Víte, proč do něj nedávat papriku a čím správně guláš zahustit?
Slovenské nudle párance bývaly jídlem dřevorubců: S brynzou, rozmačkanými bramborami a slaninou chutnají skvěle