Cesta za pastou: Reportáž z výrobny pálivé tuniské harissy, v níž ucítíte česnek i koření a jedna lžička vám nebude stačit
Punčové řezy: Oblíbený retro zákusek vyžaduje delší přípravu, ale podle postupu krok za krokem bude jako z cukrárny
petram uvařila 23. 10. 2013 05:06 Třešňovo-kokosový flapjack bez lepku, mléka a vajec 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
petram uvařila 23. 10. 2013 05:06 Třešňovo-kokosový flapjack bez lepku, mléka a vajec 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
petram uvařila 23. 10. 2013 05:06 Třešňovo-kokosový flapjack bez lepku, mléka a vajec 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Kuřecí polévka kaldoun se žemlovými knedlíčky: Recept podle babičky Dášky miluje celá rodina. Příprava je snadná, chuť božská
Jak na vynikající zelí z cukety? Nejdůležitější je správné ochucení, od klasického ho pak nezpoznáte a můžete ho i zavařit na zimu