Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
katyvypl uvařil 2. 8. 2013 17:18 Třešňový závin protkaný mákem a tvarohem 0 0 Zobrazit detail s meruňkami Okomentovat
katyvypl uvařil 2. 7. 2013 11:29 Třešňový závin protkaný mákem a tvarohem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Královské chutě: Egyptská královna Kleopatra snídala chleba s vínem a olivami, na oběd klidně spořádala ježka
Plněná retro vejce pětkrát jinak: Klasika se sardelovým máslem nebo šunkovou pěnou nezklame a návštěvy potěší