Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
spagetka uvařila 15. 8. 2009 12:57 Třezalkový olej - jedinečný na spáleniny a opařeniny 0 0 Zobrazit detail Příprava oleje Okomentovat
Jikotka uvařila 17. 6. 2009 18:10 Třezalkový olej - jedinečný na spáleniny a opařeniny 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Salát z červené řepy: Výborná příloha k masu nebo lehká svačinka má pikantní chuť a na její přípravu stačí jen tři ingredience
Čatní z angreštu je jemně pikantní a lehce aromatické. S cibulí a hořčičným semínkem báječně ladí k sýrům