Vyzkoušeli jsme fígl na otvírání zavařovaček: Spojené ruce úplně nepřesvědčily, ale další triky fungují
Jak sklízet pažitku, aby chutnala nejlépe: Chyb se dělá spousta. Od trhání rostliny ze záhonu po špatnou zálivku
Fenomén český chřest: Je křupavý i šťavnatý a využijete jej do mnoha receptů, oblíbený je jen tak se strouhankou
spagetka uvařila 15. 8. 2009 12:57 Třezalkový olej - jedinečný na spáleniny a opařeniny 0 0 Zobrazit detail Příprava oleje Okomentovat
Jikotka uvařila 17. 6. 2009 18:10 Třezalkový olej - jedinečný na spáleniny a opařeniny 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak správně skladovat vejce a jak poznat, zda jsou ještě čerstvá? Pomůže jednoduchý trik se sklenicí a vodou