Zájezdní hostinec U Jiskrů zabodoval v Ano, šéfe!: Restaurace, kterou dává Pohlreich za příklad, u něj ale dříve neuspěla
Plzeňská smaženka podle Mirky van Gils Slavíkové: Díky ní vzpomínám na svou první brigádu v mléčném baru, říká cukrářka
vaden uvařila 12. 6. 2012 16:30 Úžasný letní koláč bez těsta s jahodami a borůvkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
vaden uvařila 12. 6. 2012 16:30 Úžasný letní koláč bez těsta s jahodami a borůvkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
vaden uvařila 12. 6. 2012 16:29 Úžasný letní koláč bez těsta s jahodami a borůvkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Makovo-tvarohová bábovka: Vynikající vláčný a nadýchaný moučník je jednoduchý, lepší konzistenci zajišťuje jedna ingredience
Kuřecí stehna pečená na peřince z bylinkové nádivky: Delikatesa, kterou zvládne i začínající kuchař, chutná božsky
Kaldoun podle kuchařky z 80. let: Polévka ze zbytků pečené husy voní muškátovým oříškem a nejlepší je s knedlíčky