Pečeme s Kamilou: Hrníčkový perník na plech je neskutečně vláčný a s čokoládou a kokosem chutná skvěle
KVÍZ: Tradiční české polévky. Otestujte si, zda víte, kam patří majoránka, které použít houby a jak na jíšku
mika59 uvařila 9. 4. 2023 15:57 Uzené maso bez udírny (v pomalém hrnci) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Mama-mia uvařila 18. 12. 2022 17:31 Uzené maso bez udírny (v pomalém hrnci) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
cathleen uvařila 29. 12. 2020 16:09 Uzené maso bez udírny (v pomalém hrnci) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
cathleen uvařila 29. 12. 2020 16:09 Uzené maso bez udírny (v pomalém hrnci) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
cathleen uvařila 29. 12. 2020 16:09 Uzené maso bez udírny (v pomalém hrnci) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marocký zaalouk je skvělý teplý i studený: Na jeho přípravu stačí jen lilek a rajčata, pikantní chuť a vůni Orientu zajistí správné koření
Albrecht z Valdštejna: Nejbohatší Čech všech dob vyžadoval cizokrajné tresky a platýse, měl rád pečínku z tzv. indiánských kohoutů
Kuře s rozmarýnkovým nádechem, v máslovém sosíku Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 Anna Kocikova 240 min