Zamilujte si dijonskou hořčici – s receptem na originální kuře Spatchcock a soutěží o balíčky Maresi!
Rýžový pudink kheer je báječně krémový, sladký díky salku a voňavý po orientálním koření, příprava je snadná
Markéta Babenberská: Manželka Přemysla Otakara II. zůstávala v ústraní, pro krále zajišťovala pečení až dvaceti druhů chleba
Lubik uvařil 4. 10. 2016 08:53 Vaječná omeleta s restovaným květákem a cherry rajčaty 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lubik uvařil 4. 10. 2016 08:53 Vaječná omeleta s restovaným květákem a cherry rajčaty 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lubik uvařil 4. 10. 2016 08:53 Vaječná omeleta s restovaným květákem a cherry rajčaty 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lubik uvařil 4. 10. 2016 08:53 Vaječná omeleta s restovaným květákem a cherry rajčaty 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Plněná kapsa na houbách: Vepřové plátky s voňavou houbovou omáčkou připravené v papiňáku jsou na stole za půl hodiny
Hovězí maso na houbách je česká klasika. Libová loupaná plec je zárukou báječné šťavnatosti, chuť a vůni dodají čerstvé houby
Kuchtění podle Receptáře Přemka Podlahy: Hitem byla pomazánka „sloní žrádlo“, králík na šlehačce nebo zelňačka ze segedínu