Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
Ivace64 uvařila 31. 10. 2016 11:33 Vaječná pomazánka ze sýrem, lučinou a klobásou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 31. 10. 2016 11:33 Vaječná pomazánka ze sýrem, lučinou a klobásou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 31. 10. 2016 11:33 Vaječná pomazánka ze sýrem, lučinou a klobásou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat