Vynikající vepřová pečeně po valašsku: Měkká kotleta a šťavnaté žampiony chutnají božsky a příprava je snadná
Jednoduchá pomazánka z Moravanky: Pikantní chuť doplňuje salám a sýr, ideální kombinace na lehkou svačinku nebo večeři
petram uvařila 9. 12. 2014 06:21 Vánoční „tvarohová“ štola s tofu bez lepku, mléka a vajec 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
petram uvařila 9. 12. 2014 06:21 Vánoční „tvarohová“ štola s tofu bez lepku, mléka a vajec 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
petram uvařila 9. 12. 2014 06:21 Vánoční „tvarohová“ štola s tofu bez lepku, mléka a vajec 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
5 foto Historie chleba: Z pšenice se původně dělala jen kaše, později byl bílý chléb symbolem bohatství a ten tmavý byl určen pro chudé