Slovenská fučka: Bramborová kaše podle starého receptu je levná a nejlépe chutná s osmaženou cibulkou
Nejlepší utopenci: Zásadní „ingrediencí“ je trpělivost. Už prababičky sázely na pořádné ochucení, proležení a propojení chutí
Karolina09 uvařila 2. 10. 2018 21:01 Vařené hovězí hrudí s houbovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Karolina09 uvařila 2. 10. 2018 21:01 Vařené hovězí hrudí s houbovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Karolina09 uvařila 2. 10. 2018 21:01 Vařené hovězí hrudí s houbovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail druhotný produkt polévka Okomentovat
Karolina09 uvařila 2. 10. 2018 21:01 Vařené hovězí hrudí s houbovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
7 foto Dunajské vlny podle Josefa Maršálka: Dvoubarevný moučník s višněmi a vanilkovým krémem chutná skvěle