Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
Karolina09 uvařila 2. 10. 2018 21:01 Vařené hovězí hrudí s houbovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Karolina09 uvařila 2. 10. 2018 21:01 Vařené hovězí hrudí s houbovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Karolina09 uvařila 2. 10. 2018 21:01 Vařené hovězí hrudí s houbovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail druhotný produkt polévka Okomentovat
Karolina09 uvařila 2. 10. 2018 21:01 Vařené hovězí hrudí s houbovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat