Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vařené hovězí hrudí s houbovou omáčkou

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

2. 10. 2018 23:01

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota762 kJ / 182 kcal
Bílkoviny5,32 g
Tuky0,87 g
Vláknina9,31 g
Cholesterol0 mg
Sodík29 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy33,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Eja57

3. 10. 2018 11:23

hosta: V receptu je jasně napsáno, že část "orestovaných" hub se vyjme a nechá na později, k další části se přidá cibule a toto se později mixuje....čili cibule má být opravdu asi jen rozdušená do měkka.
Za mne:yes:bodík už jsem dala....

hosta

3. 10. 2018 09:39

casino: rozdíl je nám nepochybně jasný;-) - ale pokud je postup takový, jak je zapsán, tak není až tak důležité, jak to autorka pojmenuje, i když trošku chybně, vždy to bude do skleněna rozdušená cibule. Leč "mí Pražané mi rozumějí":-D

casino

3. 10. 2018 09:22

hosta:
Restování vs. dušení?
Ba ne, to není slovíčkaření ;-)

hosta

3. 10. 2018 08:29

Karolina09: restování je opékání - takže cibule na houbách bude spíš rozdušená:-) - ale to už je slovíčkaření, jen mi šlo o to, zda cibuli opravdu až po houbách - dělám podobně, leč obráceně;-)

srettka

3. 10. 2018 01:11

Při prezentaci určitě nepřelévat knedlíky omáčkou. Vypadá to neesteticky a kazí to celkový dojem a receptu to uškodí.

Karolina09

2. 10. 2018 23:49

hosta: cibuli po houbách určitě, nic není opražené, ano, opéct ne, nevím jak to jinak vyjádřit, restovat do sklovita je nejasné? Jak lépe vyjádřit, poraďte.

hosta

2. 10. 2018 23:19

Opravdu skoro celou kostku másla? A skutečně při přípravě omáčky cibuli až po houbách? To se snad jen trochu rozdusí, určitě neorestuje (neopeče).

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězí hrudí hovězí hrudí recepty hovězí hrudi recept hovězí na houbách vařené hovězí s omáčkou hovezi hrudi na žampionech vařené hovězí hovězí hrudí na houbach recept na hovězí hrudí recepty z vařeného hovězího hrudí na houbách vařené hovězí se žampiony vařené hrudí uzený jazyk s houbovou omáčkou hovězí hrudi na houbách vařené hovězí na houbách hovězíhrudí recepty hovezi hrudi-varene vařené hovězí maso hovězí hrudi s houbama recept

Suroviny: mrkev, celer, petržel, cibule, česnek, koření nové koření, pepř, bobkový list, sůl, máslo, houby, cibule, česnek, smetana ke šlehání, ořech muškátový, pepř bílý mletý, sůl, knedlík houskový

TopRecepty.cz

Vařené hovězí hrudí s houbovou omáčkou

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XOpV