Slaná snídaňová pánvička neboli Country Breakfast Skillet: Americká klasika se slaninou a vejci zasytí na celé dopoledne
Jak na nejlepší houbovou smaženici: Kouzlo dokonalé chutí tkví ve správném smažení i jednoduchém ochucení
Josef Lerch uvařil 24. 1. 2015 16:29 Vejce v aspiku pana hajného ze „Šlajfu“ 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Josef Lerch uvařil 24. 1. 2015 16:25 Vejce v aspiku pana hajného ze „Šlajfu“ 0 0 Zobrazit detail Vejce v aspiku pana hajného ze „Šlajfu“ Okomentovat
Mrkvové placičky: Šťavnaté placky s cibulkou a bylinkami chutnají luxusně, jsou skvělou přílohou, ale nahradí i hlavní jídlo
Jak připravit rychlou sýrovou omáčku k chřestu? Stačí jen pár ingrediencí a za půl hodiny to zvládne i kuchařský začátečník
Farmářka vysvětlila, jak skladovat brambory i v paneláku: Stačí dodržet dvě základní věci, na balkon ale nespoléhejte, radí