Vyzkoušela jsem pomazánku podle receptu od Heidy Janků. Je jen ze čtyř surovin, snadno se dělá a skvěle chutná
Jeseteří úplněk ve Vodnáři přinese zásadní změny: Štíři mají šanci otevřít si restauraci, Kozorozi pověsí zástěru na hřebík
Starejmena uvařil 20. 4. 2019 18:07 Velikonoční nádivka s uzeným masem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Starejmena uvařil 20. 4. 2019 18:07 Velikonoční nádivka s uzeným masem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Starejmena uvařil 20. 4. 2019 18:07 Velikonoční nádivka s uzeným masem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Bramborové placky se zelím jsou šťavnaté a nádherně voní po sádle. Skvěle je dochutí mletý kmín, česnek a majoránka
Jak se jedlo v době renesance? V podzámčí kaše, na zámku pečení tetřevi i veverky, sladké dobroty a „jelen z vola“
Skvělý špekáčkový salát podle receptu od řezníka: Ochucený kečupem, worcesterem a majonézou chutná božsky