Špendlíková zavařenina: Sladká vzpomínka na dětství se snadno připravuje, voní po vanilce a skvěle chutná na palačinkách
Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
RubyRom uvařila 17. 7. 2022 10:32 Vepřová játra na špeku s houbami a zeleninou 0 0 Zobrazit detail Vepřová játra na špeku Okomentovat
Těstovinový salát à la Big Mac: Recept podle Viki z MasterChef Česko vás dostane skvělou chutí, po klasice ani nevzdechnete
Autor Švejka Jaroslav Hašek měl rád bramborový „kočičí tanec“ a popíjel grog ze tří litrů vína a litru koňaku
Jana Adamcová poradila, jaká dieta je nejlepší: Jezte cokoliv, ale malé porce, dovolit si můžete i prasárničky, říká