Vepřová játra na špeku s houbami a zeleninou
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 301 kJ / 789 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 88,83 g |
Tuky | 16,25 g |
Vláknina | 12,81 g |
Cholesterol | 1,23 g |
Sodík | 435 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 66,62 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 7. 2022 18:37
20. 7. 2022 17:32
20. 7. 2022 16:00
Vařil jsem paralelně ve dvou stejných kastrolech, pro větší objektivnost jsem je prohazoval na hořácích (jeden nikdy neví, jak který hřeje, že
Bez mouky..., ale aby bylo dost sóóósu, tak jsem použil do každého obří cibuli
A zda solit od začátku či až na konci?
No, Jana R. by řekla: JE TO ŠUMAFUK!!!
18. 7. 2022 17:15
18. 7. 2022 13:31
18. 7. 2022 13:25
18. 7. 2022 12:50
18. 7. 2022 10:49
18. 7. 2022 06:12
17. 7. 2022 18:39
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 10 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 11 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 13 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 16 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 19 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Medové máslo
marekbertha uvařil před 14 minutami
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 56 minutami
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 1 hodinou
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 1 hodinou
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 1 hodinou
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 1 hodinou
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 6 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 10 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 11 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak dlouho namáčet sušené houby? Mají intenzivní vůni a výraznou barvu. Po namočení je použijeme jako čerstvé
Patricijský velikonoční knedlík podle knedlíkového mistra Petra Kosinera je plný bylinek, zajímavou chuť mu dodávají játra
Vnitřnosti a oblíbené pokrmy z nich. Jak nejlépe zpracovat játra, ledvinky či srdce?
Další recepty
Suroviny: játra vepřová, špek, olej, cibule, houby sušené, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá zelená, rajče, sůl, pepř, vývar masový, mouka hladká
Vepřová játra na špeku s houbami a zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wp9E8
10 názorů