Úžasná roštěná po znojemsku podle Jana Punčocháře: Šťavnaté maso skvěle doplňuje nakyslá omáčka s chutí okurek
Nepečené tiramisu kuličky podle Anety Vignerové: Cukroví s luxusní chutí italské klasiky krásně voní kakaem a kávou
Anna Kocikova uvařila 21. 6. 2018 18:15 Vepřová kotleta v pikantní šťávě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 21. 6. 2018 18:15 Vepřová kotleta v pikantní šťávě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 21. 6. 2018 18:15 Vepřová kotleta v pikantní šťávě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pravá valašská kyselice: Polévka z brambor a zelí, která postaví na nohy i horala, se dá vylepšit klobáskou nebo houbami
Celine Dion ujíždí na arašídovém másle, miluje croissanty a nemá problém dát si párek v rohlíku nebo hranolky s kečupem