Výlovy rybníků 2025: Pro čerstvé ryby, na kapří hranolky nebo rybí polévku se můžete vydat nejen na Třeboňsko
Jak vybrat správný bůček na pečení: Zvolte metodu 1:1 a nikdy nesáhnete vedle. Maso bude šťavnaté a kůže křupavá
Blesková gulášová polévka zahřeje, zasytí a v sychravých dnech chutná obzvlášť skvěle. Hotová je za půl hodiny
Montanka uvařila 13. 2. 2015 13:47 Vepřová panenka plněná špenátem se sýrovou čepičkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Montanka uvařila 13. 2. 2015 13:46 Vepřová panenka plněná špenátem se sýrovou čepičkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Montanka uvařila 13. 2. 2015 13:46 Vepřová panenka plněná špenátem se sýrovou čepičkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Čertovské kotlety: Maso naložené předem v oleji a koření zůstane báječně křehké, pálivá paprika dodá pikantní říz
Co s dýňovými semínky? Opražená na oleji a ochucená voňavým kořením výborně doplní polévky, kaše i karbanátky
9 skvělých jídel do horkého počasí: Špagety s marinovanými rajčaty nebo salát z kuřecího masa a rýže zasytí, ale nedají moc práce