Vynikající vepřová pečeně po valašsku: Měkká kotleta a šťavnaté žampiony chutnají božsky a příprava je snadná
Jednoduchá pomazánka z Moravanky: Pikantní chuť doplňuje salám a sýr, ideální kombinace na lehkou svačinku nebo večeři
Merylas uvařila 13. 7. 2011 17:10 Vepřové maso s mrkví a rajčatovým protlakem z PH 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Merylas uvařila 13. 7. 2011 17:10 Vepřové maso s mrkví a rajčatovým protlakem z PH 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Merylas uvařila 13. 7. 2011 17:10 Vepřové maso s mrkví a rajčatovým protlakem z PH 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pravá řecká musaka krok za krokem. Důležitý je „vypocený“ lilek, tajemství lahodné chuti pak spočívá ve správném výběru masa a koření
Deset zajímavostí o jídle: Med se nikdy nezkazí, kečupem se kdysi léčil průjem a cukrovou vatu paradoxně vynalezl zubař