Vepřová krkovice s gulášovou šťávou je měkká a šťavnatá, provoněná česnekem a majoránkou a hustá díky chlebové střídce
Jak skladovat čerstvý česnek, aby vydržel celou zimu: Zapomeňte na lednici i omývání, správný postup je jiný
mika59 uvařila 23. 7. 2020 12:03 Vepřové maso v kapustě v pomalém hrnci 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
sovicka16 uvařila 6. 7. 2008 16:53 Vepřové maso v kapustě v pomalém hrnci 0 0 Zobrazit detail je hotovo dobrou chuť Okomentovat
sovicka16 uvařila 6. 7. 2008 16:51 Vepřové maso v kapustě v pomalém hrnci 0 0 Zobrazit detail před uvařením Okomentovat
55 foto Národní kolo kuchařské „olympiády“ Bocuse d'Or má svého vítěze. V bouřící „hokejové“ atmosféře vyhrál Dominik Unčovský