Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
k.radulka uvařila 20. 4. 2010 11:49 Vepřové plátky na gulášových kostkách 0 0 Zobrazit detail bramboráčky Okomentovat
k.radulka uvařila 20. 4. 2010 11:48 Vepřové plátky na gulášových kostkách 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
k.radulka uvařila 20. 4. 2010 11:38 Vepřové plátky na gulášových kostkách 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Domácí štramberské uši chutnají jako ty opravdové. Specialitu s chutí a vůní perníku snadno zvládne udělat každý