Jak na nejlepší holandský řízek: Důležitá je volba správně tučného masa i sýra, pozor na obalování a délku smažení
KVÍZ: Vyznáte se v hovězím mase? Otestujte si, zda víte, kam patří svíčková a kdy raději zvolit kližku
Poctivý voňavý vývar s drožďovými knedlíčky: Voní česnekem a bylinkami a hodí se klidně i na slavnostní tabuli
k.radulka uvařila 20. 4. 2010 11:49 Vepřové plátky na gulášových kostkách 0 0 Zobrazit detail bramboráčky Okomentovat
k.radulka uvařila 20. 4. 2010 11:48 Vepřové plátky na gulášových kostkách 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
k.radulka uvařila 20. 4. 2010 11:38 Vepřové plátky na gulášových kostkách 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Pečeme s Ivou: Skutečně jednoduše a rychle upečená chuťovka na silvestra – sýrové pralinky se sezamem
Holka u plotny radí: Salát z melounu, okurky a sýra feta v létě perfektně osvěží a chutná překvapivě skvěle